Huwelijksreis Mauritius

"Het hotel was super, precies wat we zochten!"

- Dhr. Middelburg en Mevr. Heye -

Hoi Griet,
 
We zijn inmiddels alweer paar weken terug en wilden je nog even bedanken voor je service. We hebben het enorm naar ons zin gehad op Mauritius.
Het hotel was echt super, precies wat we zochten: zeer mooi, ruim, veel aandacht van personeel, goed eten, schoon en verzorgd, huisje aan het strand en mooie natuur!
De reisorganisatie waar jullie op Mauritius mee samenwerken verdient ook een compliment. Zij doen het erg goed. Echt top hoe ze ons begeleid hebben. We zijn twee dagen met een gids/ chauffeur mee geweest en dat was erg leuk. De chauffeur/ gids was erg behulpzaam en vertelde veel over de omgeving.
 
Mvg,
 
Martien en Audrey 

Dhr. Middelburg en mevrouw Heye genoten van hun huwelijksreis naar Mauritius. Zij verbleven 7 nachten in het Outrigger Mauritius Resort & Spa.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top