Port Louis

Kleurrijke markten en rijke historie

Port Louis

Geuren, smaken en indrukken van een wereldstad

Aan de oevers van de Indische Oceaan ligt Port Louis, de hoofdstad van Mauritius en een ware smeltkroes aan culturen. Laat u verbazen door de diversiteit van deze wereldstad en duik in het turbulente koloniale verleden. Ga terug in de tijd van de suikerrietplantages bij Domaine Les Pailles, en bezoek het hooggelegen Fort Adelaide, ook wel bekend als La Citadelle voor prachtige vergezichten. Verken het Nationaal Historisch Museum, bezichtig het Government House en ontdek bij Champ de Mars vindt u één van de oudste paardenracebanen van het zuidelijk halfrond. Struin door charmante straten, kom uit bij de kleurrijke Central Market en laat u overweldigen door de heerlijke geuren en smaken van aangeboden streekproducten zoals de kruidenpannenkoek dholl puri of de gefrituurde balletjes gato pima. Verken het levendige Chinatown en waan u in het Verre Oosten.  Wandel naar het winkelcentrum Caudan Waterfront en bewonder de straat vol kleurrijke paraplu's terwijl u creaties van grote modemerken of handgemaakte souvenirs scoort.

Rondreizen door Mauritius

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Port Louis

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top