Pamplemousses

Pamplemousses staat toch wel het meest bekend om de prachtige grote waterlelies, Victoria Amazonica, die een

Pamplemousses

Botanische tuinen Mauritius

De botanische tuin van Pamplemousses, officieel de Royal Botanic Gardens of Sir Seewooragur Ramgoolam Botanic Garden genoemd, bestrijkt een gebied in groen Mauritius van ongeveer 24 hectare en ligt op ongeveer 11 km van Port Louis. Via de mooie wandelpaden passeert u verschillende vijvers en terrassen. Pamplemousses staat toch wel het meest bekend om de prachtige grote waterlelies, Victoria Amazonica, die een gewicht kunnen dragen van wel meer dan 45 kg! Naast de gigantische waterlelies heeft de tuin ook specerijen, ebbenhout, suikerriet en 85 soorten palmen uit Midden-Amerika, Azië, Afrika en de eilanden rond de Indische Oceaan. Veel van de bomen zijn geplant door wereldleiders en royalty's, waaronder prinses Margaret, Indira Gandhi, François Mitterrand en Robert Mugabe.

Rondreizen door Mauritius

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top