Turtle Inn

Een uniek strandresort in Belize

Turtle Inn

Een uniek strandresort in Belize

Turtle Inn

Een uniek strandresort in Belize

Turtle Inn Luxury Resort bestaat uit luxueuze huisjes, rietgedekt, elk met een eigen veranda en tuin. Sommige huisjes liggen direct aan het hagelwitte strand. De huisjes zijn ingericht met handgemaakt Balinese meubels en worden gekoeld door de altijd aanwezige zeebries.

Caribische zee en prachtige zwembaden

De ligging van het Turtle Inn Luxury Resort is fantastisch. Het parelwitte strand gaat over in de helderblauwe Caribische zee. Daarnaast heeft het resort twee zwembaden, een verkwikkende spa en drie restaurants. Het personeel is vriendelijk en attent. Het resort biedt verschillende type bungalows, van garden view cottages tot beach cottages, luxe villa's en familie villa's. Op honeymoon of gezinsvakantie, iedereen vindt hier het perfecte verblijf.

Bijzondere activiteiten

Turtle Inn biedt volop mogelijkheden voor een actieve vakantie. Het koraalrif net buiten de kust behoort tot de beste duiklocaties ter wereld. De duikschool van Turtle Inn is zowel voor de beginnende als ervaren duiker geschikt. Snorkelen, wandelen langs de lagunes, kanotochten en zelfs fietstochten zijn mogelijk.

Tips & Tops Turtle Inn Belize:

  • Unieke ligging aan het strand
  • Uitstekende duikmogelijkheden op het Belize Reef
  • Een uitgebreid aanbod aan activiteiten
  • Dineren in de open lucht aan zee
  • Romantische bestemming voor honeymoners
  • Speciale familievilla's

Rondreizen Belize

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Turtle Inn

Turtle Inn Belize
Turtle Inn Belize
Turtle Inn Belize
Turtle Inn Belize
Turtle Inn Belize
Turtle Inn Belize

Inspiratie reizen voor Turtle Inn