Blancaneaux Lodge

Een perfecte hide-away en romantische bestemming

Blancaneaux Lodge

Exclusieve lodge midden in de natuur

De Blancaneaux Lodge ligt afgelegen, in het Mountain Pine Ridge Forest Reserve in de tropische heuvels van het Cayo District. Het is een perfecte natuurlijke hide-away en een romantische huwelijksreisbestemming. Het 20 kamers tellende resort ligt in een droomomgeving waar watervallen in turkooise meertjes vallen, op een heuvel met uitzicht op de jungle canopy, omringd door overblijfselen van mysterieuze Maya steden en ceremoniële grotten. Een plek om verliefd op te worden!

Tips & Tops Blancaneaux Lodge:

  • Luxury honeymoon suites met eigen infinity pool
  • Bedroom Villa’s met butler service
  • Baden & spafaciliteiten
  • Actieve tours hiking, mountain bike of paardrijden
  • Exclusieve nachtexcursie op zoek naar de jaguar
  • Culturele excursies naar Maya steden en cermoniële grotten.

Rondreizen door Belize

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Blancaneaux Lodge

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top