Het Barrièrerif van Belize

Het langste barrièrerif ter wereld met een adembenemend mooie onderwaterwereld

Het Barrièrerif van Belize

Onderwaterparadijs

Het Barrièrerif van Belize is, na het Australische Groot Barrièrerif, het langste koraalrif ter wereld. Het koraal vormt onder water een mysterieuze wereld die talloze vissen en andere zeedieren herbergt, een waar paradijs voor duikers en snorkelaars. Het water is doorgaans kalm en tropisch warm, ideaal om deze wondere wereld te verkennen, die van felgekleurde vissen, maar ook zeebaarzen, de verpleegstershaai, schildpadden en grote roggen die in het water lijken te zweven.

The Great Blue Hole (Het Grote blauwe gat) is een onderwatergrot die veel duikers op hun bucketlist hebben staan. Beroemd geworden door de films van Jacques Cousteau biedt dit enorme ‘gat in de oceaan’ een bijzondere ervaring waarbij u als ervaren duiker tussen de stalactieten en stalagmieten door kunt zwemmen.

Verblijf op een van de talloze koraaleilanden langs het rif als Ambergris Caye, Caye Caulker of op het paradijselijke schiereiland Placencia.

Rondreizen door Belize

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Het Barrièrerif van Belize

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top