Somalisa Camp

Safarilodge in het hart van Hwange National Park

Somalisa Camp

Vernieuwde safarilodge met uitzicht op de Kennedy Vlei

Somalisa Camp is een kleinschalige safarilodge in het hart van Hwange National Park. Een perfecte mix van oude Afrikaanse charme en elegantie, verscholen onder een luifel van acacia’s met uitzicht op de savanne van de kleurrijke Kennedy Vlei, één van de allermooiste gebieden in het land van de reuzen.

Activiteiten omvatten begeleide wandelingen, game drives en nachtdrives onder leiding van gekwalificeerde en gepassioneerde gidsen die hun kennis en liefde voor de bush dolgraag met u delen. Met hen doet u waarnemingen van olifanten, kudu’s, sable antilopen, zebra's, gnoes, gemsbok, de zeldzame en bedreigde roan antilopen, buffels, giraffen, leeuwen, luipaarden, hyena’s, en vele andere soorten wilde dieren.

Tips & tops van Somalisa Camp:

  • De begeleiding en service zijn van onveranderd hoge kwaliteit
  • Slechts zeven elegante tenten op verhoogde dekken, alle voorzien van hordeuren, houtkachel, plafondventilator, badkamer met koperen ligbad, binnen en buitendouche, toilet, een aparte lounge en eetkamer, een plonsbad met uitzicht op de natuurlijke waterplaats
  • Een verkoelend zwembad, mits u dorstige olifanten voor bent
  • Kinderen +7 jaar welkom

Rondreizen door Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Somalisa Camp

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top