Victoria Watervallen

Op de grens met Zambia liggen de Victoria Watervallen, de grootste watervallen van Afrika

Victoria Watervallen

Mosi-oa-Tunya

In het noorden van Zimbabwe liggen de Victoria Watervallen. De Victoria Falls worden gezien als één van de zeven wereldwonderen. Over een lengte van meer dan 1,7 kilometer stort het water van de Zambezi rivier zich hier in een nauwe kloof. Door de nevelwolken en het oorverdovende lawaai die daardoor ontstaan worden de watervallen lokaal ook wel ‘Mosi-oa-Tunya’ genoemd’, ofwel ‘Rook die dondert’. De watervallen liggen op de grens met Zambia. Het is mogelijk om de watervallen vanuit het stadje Victoria Falls in Zimbabwe of vanuit Livingstone in Zambia te bezoeken. Vanuit beide stadjes worden veel activiteiten georganiseerd, waaronder raften op de spectaculaire stroomversnellingen van de machtige Zambezi of een vlucht per ultralight vliegtuigje over de waterval

Rondreizen door Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Victoria Watervallen 

The Elephant Camp

Een Zimbabwaans juweel met uitzicht op de mist van de Vic Falls

Matetsi Victoria Falls

Een unieke combinatie van wildlife en Victoria Falls

Victoria Falls River Lodge

In luxe logeren en heerlijk dineren in het hart van de Afrikaanse wildernis, op slechts enkele minuten van één van de zeven wereldwonderen: de Victoria watervallen.

The Victoria Falls Hotel

Iconisch vijfsterren hotel, “the grand old lady of the Falls” 

Mpala Jena Camp

Luxueuze tentsuites met uniek uitzicht op Zambezi-rivier

Green Safaris lodges in Zambia

Eco luxe in de Afrikaanse wildernis

INSPIRATIE VOOR Victoria Watervallen

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top