Matetsi Victoria Falls

Een unieke combinatie van wildlife en Victoria Falls

Matetsi Victoria Falls

Ongerepte wildernis vol wildlife tijdens luxe verblijf

Matetsi Victoria Falls biedt u het beste van twee werelden; de lodge is prachtig gelegen aan een exclusief stuk van de Zambezi rivier in een privé wildreservaat van 50.000 hectare en biedt een toegangspoort tot de indrukwekkende Victoria Falls die op 45 minuten rijden gelegen zijn.

GELEGEN IN EEN PRIVÉ WILDRESERVAAT

De krachtige Zambezi rivier voedt de indrukwekkende Victoria Falls en glijdt rustig langs het wildlife in Matetsi. Dit reservaat levert u een ongerepte wildernis en een exclusieve safari ervaring, het hele jaar door – zowel op het water als in de spectaculaire habitats. Ga mee op zoek naar de 366 verschillende vogelsoorten die hier leven, zie nijlpaarden in de Zambezi en spot o.a. leeuwen, luipaarden, hyena's en grote kuddes olifanten op het land. De lodge organiseert diverse activiteiten zoals safari's, cruises op de Zambezi, bush walks, scenic flights en begeleide tours naar de Victoria Falls.

TIPS & TOPS VAN MATETSI VICTORIA FALLS:

  • Matetsi is verdeeld in twee kampen van elk negen suites met schitterend zicht op de rivier, ruime comfortabele slaapkamers met luxe bedden, een badkamer, privé dompelbad en patio
  • Boekt u de exclusieve vrijstaande villa ‘River House’, dan heeft u de beschikking over een eigen safari voertuig en een toegewijd team bestaande uit een persoonlijke gids, tracker, chefkok en butler
  • Ontdek de wonderen van de Zambezi kanoënd of tijdens een sundowner cruise
  • Zie grote kuddes olifanten, buffels en andere roofdieren op de 50.000 hectare privé concessie voorbijkomen
  • Unieke inrichting met het culturele erfgoed van Zimbabwe
  • Speciaal voor kinderen is er een uitgebreid kinderprogramma
  • Opgenomen in The Hotlist 2017 van Condé Nast Traveller

Rondreizen door Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Matetsi Victoria Falls

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top