Share

Zimbabwe reizen

Het warme hart van zuidelijk Afrika

Zimbabwe, een nog ongerepte safaribestemming met ongelooflijk wildleven en overblijfselen van oude beschavingen. Ingesloten tussen de machtige Zambezi en de Limpopo rivier herbergt het een diversiteit aan landschappen variërend van granieten rotsblokken in Matopos tot majestueuze bergen, bossen, rivieren en watervallen in de Eastern Highlands. De activiteiten zijn al evenzo divers, van game drives in het bekende Hwange National Park, een kano- of wandelsafari in Mana Pools National Park, een bezoek aan de mystieke ruïnes van oude stad Great-Zimbabwe tot een helikoptervlucht over de machtige Victoria Watervallen. Echt off-grid ga je in Gonarezhou National Park, de laatste onaangeroerde wildernis.

Zimbabwe is terug van weggeweest. Een schitterende gevarieerde safaribestemming waar u met open armen wordt ontvangen, waar de gidsen u op topniveau begeleiden, de lodges authentiek en kwalitatief hoogstaand zijn en waar het avontuur lonkt.

Inspiratie voor Zimbabwe

Beleef Zimbabwe met Untamed

Top accommodaties in Zimbabwe

Bekijk hier meer accommodaties in Zimbabwe

ONZE KLANTERVARINGEN

  • Maryse de Grave

    Memories for a lifetime

    Meer informatie
  • Familie Van Cauwenberge

    Wij blijken nu eenmaal ‘die hard fans' van safari te zijn.

    Meer informatie

VAN ONS BLOG

‘Self drive Zimbabwe is ideaal voor de avontuurlijke reiziger’

Reisspecialist Griet Daneels ging per huurauto op verkenning door de minder bekende regio’s van Zimbabwe. Ze werd omver geblazen door alles wat dit land te bieden heeft. 

Reismogelijkheden:

sluiten