Share

Zimbabwe

Het warme hart van zuidelijk Afrika

Zimbabwe, een nog ongerepte safaribestemming met prachtige landschappen, ongelooflijk wildleven, rijk aan overblijfselen van oude beschavingen. Het ligt ingesloten tussen twee grote rivieren: de machtige Zambezi vormt de noordelijke grens met Zambia en de Limpopo rivier, kronkelend door het Great Limpopo Transfrontier National Park, bakent de zuidelijke grens met Zuid-Afrika af. 

Daartussen vindt u een diversiteit aan landschappen, variërend van de granieten rotsblokken van Matopos tot de majestueuze bergen, bossen en prachtige rivieren van de Eastern Highlands. Ook in de activiteiten vindt u deze verscheidenheid terug: game drives in het bekende Hwange National Park, een kanosafari of wandelsafari in Mana Pools National Park, een helikoptervlucht over de machtige Victoria Watervallen of een bezoek aan de granieten boulders en rotstekeningen in Matobo Hills National Park.

Zimbabwe is terug van weggeweest. Een schitterende gevarieerde safaribestemming waar u met open armen wordt ontvangen, waar de gidsen u op topniveau begeleiden, de lodges authentiek en kwalitatief hoogstaand zijn en waar het avontuur lonkt.

  • Maryse de Grave

    Memories for a lifetime

    Meer informatie
  • Familie Van Cauwenberge

    Wij blijken nu eenmaal ‘die hard fans' van safari te zijn.

    Meer informatie

Inspiratie voor Zimbabwe

Beleef Zimbabwe met Untamed

Top accommodaties in Zimbabwe

Bekijk hier meer accommodaties in Zimbabwe

Reismogelijkheden:

sluiten