Zimbabwe

Wildparken en watervallen, ongerept en avontuurlijk
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Zimbabwe REIZEN

Het warme hart van zuidelijk Afrika

Zimbabwe, een nog ongerepte safaribestemming met ongelooflijk wildleven en overblijfselen van oude beschavingen. Ingesloten tussen de machtige Zambezi en de Limpopo rivier herbergt het een diversiteit aan landschappen variërend van granieten rotsblokken in Matopos tot majestueuze bergen, bossen, rivieren en watervallen in de Eastern Highlands. De activiteiten zijn al evenzo divers, van game drives in het bekende Hwange National Park, een kano- of wandelsafari in Mana Pools National Park, een bezoek aan de mystieke ruïnes van oude stad Great-Zimbabwe tot een helikoptervlucht over de machtige Victoria Watervallen. Echt off-grid ga je in Gonarezhou National Park, de laatste onaangeroerde wildernis.

Zimbabwe is terug van weggeweest. Een schitterende gevarieerde safaribestemming waar u met open armen wordt ontvangen, waar de gidsen u op topniveau begeleiden, de lodges authentiek en kwalitatief hoogstaand zijn en waar het avontuur lonkt.

RONDREIZEN DOOR Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

BELEEF Zimbabwe MET UNTAMED

Top accommodaties in Zimbabwe

Mpala Jena Camp

Luxueuze tentsuites met uniek uitzicht op Zambezi-rivier

Ruckomechi Camp

Paradijs voor natuurliefhebbers

Matetsi Victoria Falls

Een unieke combinatie van wildlife en Victoria Falls

ONZE KLANTERVARINGEN 

Familie Van Cauwenberge

Dag Jozef, Dag Griet,We zijn inmiddels enkele dagen terug van alweer een onvergetelijke vakantie in Afrika. De reis was alweer vlekkeloos georganiseerd waarvoor onze oprechte dank. De overall-indruk was fantastisch, met een duidelijke voorkeur voor het Zimbabwe-gedeelte. Wij blijken nu eenmaal ‘die hard fans' van safari te zijn.SINGITA PAMUSHANADe villa is gewoon ADEMBENEMEND! Géén jetset toestanden, een fantastische keuken (best ever had), vriendelijk …

Maryse de Grave

Het heeft even geduurd maar bij deze willen we jullie toch eens extra bedanken voor de mooie reis die jullie verzorgd hebben en vooral voor de fantastische herinneringen en ervaringen die we opgedaan hebben; het zijn inderdaad memories for a lifetime, simpelweg onvergetelijk! De ondersteuning van Wilderness was heel professioneel en het reisprogramma perfect.Er zijn een paar punten die we misschien anders hadden gedaan. Begrijp me niet verkeerd; we hebben die helemaal niet als negatief ervar…

VAN ONS BLOG

‘Self drive Zimbabwe is ideaal voor de avontuurlijke reiziger’

Reisspecialist Griet Daneels ging per huurauto op verkenning door de minder bekende regio’s van Zimbabwe. Ze werd omver geblazen door alles wat dit land te bieden heeft. 

REISMOGELIJKHEDEN:

Safari met privé gids

Familiereizen

Huwelijksreizen

Natuurreizen

RONDREIZEN DOOR Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top