Kano trails

Peddelen omgeven door prachtige flora en fauna

Kano trails

Actief en avontuurlijk, dichtbij de natuur

Geen land dat zich beter leent voor een safari per kano dan het waterrijke Zimbabwe. Vanuit het Kariba meer stroomt de Zambezi rivier door een smalle bergpas door de Zambezi vallei, een rustige stroom met vele vertakkingen en eilandjes waar veel wild te zien is. In alle stilte peddelt u stroomafwaarts om de natuur van heel dichtbij mee te maken en de watervogels, impala's, nijlpaarden en krokodillen ongestoord te kunnen observeren. Bij Mana Pools National Park verandert de rivier in een bijna delta-achtige watervlakte. 

In trails van drie of vier dagen kanoot u onder begeleiding van een deskundige gids dwars door het wildleven heen. Midden in de natuur, tussen de nijlpaarden, krokodillen en ook olifanten, leeuwen en wilde honden legt u per dag zo’n 15 á 20 km af. Afhankelijk van het gekozen trail kampeert u op de riviereilanden in een koepeltent, zonder sanitaire faciliteiten of - als u gesteld bent op meer comfort - in een mobiel tentenkamp op de oevers van de rivier. 

Een kanotrail in Zimbabwe is één van de meest memorabele safari's die u kunt ondernemen. Gegarandeerd dat de adrenaline door uw lichaam zal stromen!

Rondreizen door Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top