Rondreis Zimbabwe

"Onze verschillende sightings waren gewoonweg fantastisch"

- Noortje en Nicolas -

Beste Michal,

Zoals donderdag telefonisch al aangegeven sturen we u nog een mailtje met enkele foto’s van onze fantastische reis. Nogmaals hartelijk bedankt voor het organiseren van de reis. Voor mij was het de vierde maal Afrika en voor Noortje de eerste keer. Ze stond op voorhand wat sceptisch tegenover de lange dagen in de auto tijdens de game drives maar na deze reis is haar mening 180° gedraaid 🙂.

Onze verschillende sightings waren gewoonweg fantastisch. Wij hebben genoten van de variatie aan activiteiten bij Nyamatusi. Bij zonsondergang aan de Victoria Falls zijn we slechts twee andere personen tegengekomen, een uniek moment. De gastvrijheid bij de verschillende lodges en de service die aangeboden werd was exceptioneel!

Mvg,

Noortje en Nicolas

 

Noortje en Nicolas reisden in de zomer van 2021 naar Zimbabwe voor avontuurlijke safari’s in Mana Pools National Park en een prachtige wandeling langs de wereldberoemde Victoria Falls.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top