Mpala Jena Camp

Luxueuze tentsuites met uniek uitzicht op Zambezi-rivier

Mpala Jena Camp

Luxueuze tentsuites met uniek uitzicht op Zambezi-rivier

Mpala Jena Camp

Kom volledig tot rust in het gloednieuwe tentenkamp Mpala Jena. Mpala Jena Camp bestaat uit vier luxueuze tentsuites die van alle gemakken zijn voorzien. De tenten zijn stijlvol ingericht met Arabische invloeden en beschikken ieder over een privézwembad met een uniek uitzicht over een van de oudste rivieren ter wereld, de iconische Zambezi-rivier.

Als gast van Mpala wordt u ondergedompeld in de prachtige natuur van het Zambezi Nationaal Park. Mpala Jena is de meest comfortabele verblijfplaats om de Victoriawatervallen te ervaren en aan spannende rivierexcursies te beginnen langs het privégedeelte van de Zambezi.

Tips & tops Mpala Jena Camp

  • Kleinschalige accommodatie, geschikt voor slechts 8 personen
  • Mpala Jena betekent ‘witte impala’. Het tentenkamp heeft haar bijzondere naam te danken aan een albino-impala die gespot is tijdens het creëren van het Zambezi Nationaal Park in de jaren ‘70
  • Een van de meest milieuvriendelijke tentenkampen in het Zambezi Nationaal Park; stroom wordt gewonnen uit zonne-energie en er wordt gebruik gemaakt van gerecycled hardhout
  • Op 16 kilometer van het Zambezi Nationaal Park en biedt gemakkelijk toegang tot het nabijgelegen Victoria Falls
  • Zambezi is rijk aan wildleven, waaronder buffalo’s, leeuwen en olifanten
  • Uitstekende plek om vogels te spotten
  • Geniet dagelijks van een heerlijk ontbijt, uitgebreide lunch en een buitengewoon diner geserveerd met wijn

 

 

Rondreizen Zimbabwe

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Mpala Jena Camp