Boquete & Volcan (Barú NP)

Nevelwouden, koffieplantages of authentieke dorpjes in een gebied dat lijkt op de Alpen
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Boquete & Volcan (Barú NP)

Bergen en vulkanen in Panama

Het bergdorp Boquete is bekend in heel Panama vanwege zijn koele klimaat en de schilderachtige omgeving waarin het zich bevindt. Bloemen, koffiebomen, citrusvruchten en groenten groeien erg goed in de vruchtbare grond van dit gebied. Het dorp Boquete werd in 1911 gesticht door Europese immigranten, in de natte nevelwouden omgeven door koffieplantages. Tegenwoordig is het de plek waar een van de beste koffiesoorten ter wereld wordt verbouwd en is het voor Panama de belangrijkste agrarische regio.  U kunt in dit gebied heerlijk wandelen door nevelwouden, langs koffieplantages of in het dorpje zelf. Wanneer u een wandeling maakt naar de top van de vulkaan Barú, uiteraard een uitdaging op zich, zult u beloond worden met een uitzicht op beide oceanen en spectaculaire vergezichten. Aan de westelijke flank van de vulkaan Barú, op 30 minuten afstand van de plaats David, ligt het kleine plaatsje Volcán. Het ligt in dezelfde streek als Boquete en bezit ook dezelfde natuurlijke schoonheid. De bergen hier worden vergeleken met de Alpen. Het is hier schitterend om te wandelen in een heerlijke temperatuur die het gehele jaar door tussen de 16 en 27 C° is.

Rondreizen door Panama

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top