San Blas eilanden

De San Blas eilanden, die aan de Caraibische kust liggen, zijn een pareltje om te bezoeken.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

San Blas eilanden

Tropische eilanden Panama

De San Blas eilanden, die aan de Caraibische kust liggen, zijn pareltjes om te bezoeken. Er zijn tussen de 350 en 400 kleine eilandjes die tot de San Blas eilanden gerekend worden, waarvan er 50 bewoond zijn door de autochtone Kuna Yala indianen. De Kuna indianen zelf zeggen dat er voor elke dag van het jaar een eiland is op San Blas. De San Blas eilanden worden bestuurd door de Kuna Yala indianen. Het gebied kan gezien worden als een autonome provincie waar de Panamese overheid zich zo min mogelijk mee bemoeit. Hierdoor is er weinig negatieve invloed op de interessante cultuur van de Kuna's. Ze hebben hun eigen taal, gebruiken en cultuur. De kleding van de vrouwen is schitterend, evenals de muziek en dans. Dit is een geweldige bestemming om een paar dagen heerlijk te relaxen en te genieten van zon zee strand in combinatie met cultuur. We bieden ook geweldige zeiltochten aan!

Rondreizen door Panama

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR San Blas eilanden

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top