Het Panamakanaal

Een technisch wonder
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Het Panamakanaal

Technisch wonder

Het Panamakanaal is één van de meest belangrijke kanalen ter wereld en is ook nog eens een technisch wonder. Het kanaal heeft een lengte van 80 km en loopt van de Caraibische Zee naar de Grote Oceaan. Per jaar maken meer dan 12000 schepen gebruik van het kanaal waardoor gemiddeld 60 reisdagen worden bespaard. Eén van de 3 sluizen, de Miraflores sluis, is toegankelijk voor bezoekers. U kunt dit wereldberoemde bouwwerk dus met uw eigen ogen bewonderen. Vanaf een balkon ziet u hoe gigantische vrachtschepen door het smalle kanaal varen en hoe de sluizen hun werk doen. Er is ook een interessant museum waar u alles te weten komt over het kanaal, er wordt een korte film vertoond over de geschiedenis van de bouw van het kanaal en de huidige uitbreidingsplannen daarvan. 

Rondreizen door Panama

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Het Panamakanaal

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top