La Concordia Boutique Hotel

Boetiekhotel in het oude centrum van Panama-Stad

La Concordia Boutique Hotel

Boetiekhotel in het oude centrum van Panama-Stad

La Concordia Boutique Hotel

Boetiekhotel in Casco Viejo

La Concordia Boutique Hotel is gesitueerd in een schitterend gerestaureerd koloniaal gebouw in het oude centrum van Panama-Stad tussen de wijken Santa Ana en San Felipe. De sfeer is er vriendelijk en gastvrij en de inrichting elegant en stijlvol. De koloniale bouwstijl wordt moeiteloos gecombineerd met modern comfort en kleurrijke accenten; een prachtige afspiegeling van Casco Viejo.

Trek voor uw verblijf bij La Concordia ten minste een paar dagen uit; niet alleen om voluit van de gastronomische heerlijkheden, de bijzondere uitzichten en uitmuntende service te genieten maar om ook alle bezienswaardigheden in de nabije omgeving te verkennen.

Tips & tops van La Concordia:

  • Tien ruime buitengewoon comfortabel uitgevoerde kamers in drie luxeniveaus
  • 360º-zicht vanuit gastro-lounge Numen, de trendy rooftopbar waar cocktails, tapas en livemuziek samengaan met fenomenaal uitzicht op de skyline van Panama-City en iconische bezienswaardigheden als Caños Viejo, Punta Pacifica en het Biodiversity Museum van Frank Gehry en Cerro Ancon
  • Voor gourmands: het intieme La Cava waar de sommelier uw menu met liefde met de mooiste wijnen complementeert
  • De verfijnde keuken van Tarraco waar op de mediterrane keuken geïnspireerde gerechten worden geserveerd

Rondreizen Panama

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s La Concordia Boutique Hotel