Kaw

Ongerept natuurgebied vol wildleven

Kaw

Moerasgebied vol wildleven

Het natuurreservaat Kaw is gelegen aan de oevers van de Approuague rivier en zo moeilijk begaanbaar dat het enorm ongerept is. Kaw of Caux, wat moeras in het Frans betekent, ligt in de gemeente Régina in het noordoosten van Frans-Guyana. Het is ongeveer twee uur rijden vanaf de hoofdstad Cayenne. Ervaar dit moerasland met een lokale gids en vaar met een kleine boot langs een diversiteit aan wildleven. Spot de vele kaaimannen en watervogels, kom oog in oog te staan met capibara's en wellicht een anaconda. Een walhalla voor de echte avontuurlijke natuurliefhebbers, 'Where the world can't find you...'

Rondreizen door Frans-Guyana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kaw

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top