Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Frans-Guyana REIZEN

Land voor avonturiers

Frans-Guyana ligt verborgen onder een dikke deken van Zuid-Amerikaanse jungle vol zeldzame dieren. Het heeft een rauwe onverbloemde cultuur en een tastbare mengelmoes aan geschiedenis. Hoewel Frans-Guyana beschikt over de hoogste levensstandaard van de ‘Guyana’s, is het de moeilijkste van de drie om te bereizen. Buiten hoofdstad Cayenne met zijn Frans-Caribische chic is informatie schaars en infrastructuur nog schaarser. De kans dat u andere toeristen tegenkomt is dan ook zeer klein. Een land waar de avontuurlijke reiziger zijn hart op kan halen!

De Îles du Salut off-shore eilanden staan bekend om hun griezelige maar fascinerende gevangeniskampen, zoals de beroemde Île du Diable. Meer gevangeniskampen treft u aan in St. Laurent du Maroni aan de grens van Suriname. Maak een boottocht over de Marowijne rivier langs de Indiaanse en Marrondorpen, het beste bewaarde stukje Afrika buiten Afrika.

RONDREIZEN DOOR Frans-Guyana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top