Share

Ecuador en Galapagos reizen

Ecuador en de Galapagos

Ecuador is een klein land dat een grote diversiteit aan bezienswaardigheden herbergt, van besneeuwde vulkanen tot tropisch regenwoud en van koloniale steden tot de bijzondere Galapagos eilanden. In de hooglanden met reusachtige vulkanen en prachtige hoge kratermeren vindt u authentieke, kleurrijke Indianenmarkten en prachtige koloniale architectuur. Ten oosten van de hooglanden begint het immense Amazone woud, rijk aan tropische flora en fauna. Aan de kust strekt meer dan duizend kilometer strand zich uit en in zee ligt de onvergetelijke Galapagos archipel; nergens in de wereld staat u van zo dichtbij oog in oog met reuzenschildpadden, leguanen, zeeleeuwen en vele endemische vogelsoorten.
 

Inspiratie voor Ecuador en Galapagos

Beleef Ecuador en Galapagos met Untamed

Baños

Baños is een aangenaam stadje aan de voet van de Tungurahua vulkaan, omgeven door groene bergen en watervallen

Meer informatie

Top accommodaties in Ecuador en Galapagos

Bekijk hier meer accommodaties in Ecuador en Galapagos

ONZE KLANTERVARINGEN

 • Ronald van Kleef

  De mooiste reis die ik OOIT heb gemaakt!

  Meer informatie
 • Eddy Verschueren

  De reis was perfect georganiseerd. We werden begeleid door zeer ervaren en zeer aangename gidsen. De lodges voldeden volkomen aan onze verwachtingen. Een heel mooie vakantie met niks dan goede herinneringen!

 • Co & Joke Vink

  Het klopte van A tot Z

  Meer informatie

VAN ONS BLOG

Ecuador en Galapagos; THE SOURCE!

Hier is het ecotoerisme ontstaan, bescherming van zowel fauna als flora, waar mensen dagelijks hand in hand leven met de natuur. En waar Darwin, mijn held, zijn Darwinvinken verzamelde en de evolutietheorie bedacht.

Reismogelijkheden:

sluiten