"We zijn zeer tevreden over de organisatie van de gehele reis naar Ecuador!"

Familie Schoutens

Ecuador en Galapagos
Ecuador - Untamed Travelling

De familie Schoutens ging in juli naar Ecuador voor een bezoek aan onder andere het pittoreske Ecuadoraanse plattelandsstadje Angochagua, hoofdstad Quito, Yasuní National Park, Cotopaxi National Park, met in het hart van dit park de 5897m hoge besneeuwde vulkaan Cotopaxi en het kleurrijke stadje Guamote.

Hierbij willen wij u bedanken voor de schitterende reis die we hebben kunnen uitvoeren in Ecuador. Het programma was leuk wisselend met een beklimming naar een hoogte van 5.100 meter en daarnaast drie dagen tropisch regenwoud, andere natuurgebieden en stad- sight seeing. De begeleiding was uitstekend: de gidsen overal op tijd, erg aardig en meedenkend. We kunnen hierbij geen wanklank verzinnen.

De accommodaties waren eveneens goed. De Art hotels zijn wat sjieker (het serveren van eten in het Art Hotel in Quito duurde alleen wel erg lang). De overnachting in Guamoto was van een ander luxe niveau en in de Sasha Lodge keken we vanuit het raam zo in de ogen van de apen. Daarmee alles bij elkaar een leuke wisselende ervaring.

Kortom: we zijn zeer tevreden over de organisatie van de gehele reis!

Dank!!

Groeten

Familie Schoutens

Ervaar net als Familie Schoutens reizen met Untamed