Haciënda Zuleta

Verblijf op een authentiek landgoed, in een prachtig koloniaal huis

Haciënda Zuleta

Koloniale charme op uniek landgoed

Haciënda Zuleta, een uniek landgoed ten noorden van Quito in de Andes met een prachtig koloniaal huis uit 1691. De haciënda is nog steeds in bedrijf en produceert heerlijke kaas. Deze charmante plek is één van de meest authentieke plekken om te verblijven in heel Latijns-Amerika. U kunt van de prachtige omgeving rond de haciënda te voet of per fiets genieten, maar het is vooral excellent paardrijden op het Zuleteño paardensoort. De 15 koloniale gastverblijven hebben prachtige uitzichten op de bergen of op de prachtige tuinen van het landgoed.

Tips & Tops Hacienda Zuleta:

  • Geniet van heerlijke, verse gerechten uit de organische tuinen en de eigen kaasfabriek
  • Gezellig rond het haardvuur tijdens de koude bergnachten
  • Op slechts drie uur rijden vanaf Quito (helicoptervluchten op aanvraag)
  • Prachtige ligging temidden van het berglandschap

Rondreizen door Ecuador en Galapagos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top