Mashpi Lodge

Onderdeel van de natuur

Mashpi Lodge

Onderdeel van de natuur

Mashpi Lodge

Diep in de Ecuadoraanse nevelwouden van Chocó – een hotspot op het gebied van biodiversiteit – vindt u een unieke lodge in Moeder natuur. Heuse panoramaramen zorgen voor een adembenemend uitzicht op de omliggende beboste bergen. Niets concurreert nog met de natuur. Geniet in de jacuzzi van het uitzicht op een groep brulapen of wordt wakker van het fladderen van een fluwelen paarse kroon net buiten uw kamer.
De Mashpi Lodge is een bijzondere creatie van staal en glas midden in de wildernis, gelegen op maar liefst 3200 ha nevelwoud waarvan 80% primaire groei is! Mashpi verleent een close-upervaring van een van de meest ongerepte bossen in de wereld met behulp van een team naturalisten en wetenschappers. Van begeleide natuurwandelingen tot de innovatieve Sky Bike, de lodge biedt een scala aan activiteiten om de jungle in te gaan… Where the world can’t find you…

TIPS & TOPS VAN MASHPI LODGE:

  • Op slechts drie uur vanaf Quito
  • Er zijn twee soorten kamers, 3 Yaku Suites en 20 Wayra kamers
  • De torenhoge Dining Room dient als een spectaculaire ruimte voor een levendige gastronomische ervaring. De chef-koks van Mashpi worden geïnspireerd door de inheemse ingrediënten en uitbundige smaken van het bos, zoals wilde knoflook, chillangua en verschillende andere biologische producten.
  • Maak een spectaculaire rit per Sky Bike over de nevelwouden in de omgeving. Bekijk de wonderbaarlijke natuur vanaf boven. Ook geschikt voor kinderen vanaf een meter!
  • Daarnaast biedt Mashpi nog vele andere activiteiten aan, zoals Birdwatching, natuurwandelingen met gids, een observatietoren, zwemmen in een waterval en de Dragonfly, een ongeëvenaard avontuur door de bossen
  • Mashpi Lodge is uitermate geschikt voor kinderen, een ideaal verblijf tijdens uw familiereis door Ecuador
  • Pionier in ecotoerisme, die het label ‘National Geographic Unique Lodge’ draagt
  • Winner: South America's Leading Eco-Lodge 2018 - World Travel Awards

Rondreizen Ecuador en Galapagos

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Mashpi Lodge