De Pantanal

Een bezoek aan dit wildrijke moerasgebied mag niet ontbreken tijdens uw reis door Brazilië.

De Pantanal

Een rijk wildleven

De Pantanal is het grootste moerasgebied te wereld, een bijzonder natuurgebied met een rijk en gevarieerd wildleven. Er wordt vermoed dat de Pantanal het hoogst geconcentreerde flora en fauna ecosysteem ter wereld heeft! De diversiteit is enorm; 3500 plantensoorten, meer dan 650 vogelsoorten (o.a. de bedreigde blauwe hyacintara papegaai), 400 vissoorten, ongeveer 100 soorten zoogdieren en 80 soorten reptielen. Er leven in de Pantanal een aantal bedreigde diersoorten, waaronder de jaguar, kaaiman, manenwolf, reuzenotter, capibara en laaglandtapir. 

Regelmatig worden wildsafari's in de Pantanal vergeleken met die in Afrika. Een bezoek aan dit moerasgebied mag dan ook niet ontbreken tijdens uw reis door Brazilië!

Rondreizen door Brazilië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  De Pantanal 

Caiman Ecological Refuge

Ecologische pousadas in de Pantanal

INSPIRATIE VOOR De Pantanal

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top