Amanyara

Paradijselijke retraite op de Turks & Caicos eilanden
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Amanyara

Op Azië geïnspireerde privépaviljoens

Amanyara is een vredige oase van paviljoens met zilverkleurige toppen, teakhouten terrassen en rustgevende schaduwplekken, gesitueerd rondom een infinity pool gemaakt van vulkanisch gesteente. Het koestert zich in ongekende afzondering aan de oevers van een 18.000 hectare groot natuurreservaat. Met uitzicht op een ongerept wit zandstrand en de turquoise wateren van North West Point Marine National Park, biedt het resort toegang tot enkele van de beste duik- en snorkelplekken in de Turks en Caicos eilanden. Het heeft restaurants van wereldklasse, uitstekende wellness faciliteiten en activiteiten voor het hele gezin. Dompel u onder in het beste van het beste en kom herboren weer thuis.

Tips en Tops van Amanyara:

  • Van natuurwandelingen tot strandsporten, het aanbod strekt zich uit tot het hele gezin. Geniet samen van tal van activiteiten of ontspan terwijl uw kinderen deelnemen aan natuurontdekkings-, creatieve kunst- of sportprogramma's onder toezicht van speciaal opgeleid personeel.
  • De drie eetgelegenheden van het resort zijn The Restaurant, The Beach Club en The Bar, die alle seizoensgebonden menu's serveren met de meest verse producten die beschikbaar zijn. Specialiteiten zijn sushi, Caribische gerechten en lokale zeevruchten.
  • Het Nature Discovery Centre heeft een huiseigen bioloog. Samen kunt u op een kayaktocht gaan, een begeleide wandeling maken en op zoek gaan naar vogels of per boot de wateren rondom ontdekken.
  • Het resort voorziet in duikervaringen van wereldklass, inclusief wall dives off-shore.
  • Amayara neem deel aan een speciaal natuurprogramma; door afgebroken stukken koraal te verplanten, helpt het project de riffen te verjongen en steeds meer zeedieren aan te trekken.

Rondreizen door Turks & Caicos Eilanden

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top