Reizen met kinderen

Japan is niet alleen een veilig land om met kinderen rond te reizen, het is ook buitengewoon leuk! Kinderen van alle leeftijden kunnen Japan op speelse wijze ontdekken.

Reizen met kinderen

Kawaii

Japanners zijn dol op kinderen, en families trekken er graag op uit met hun kroost. Veel bestemmingen zijn aantrekkelijk voor jong en oud. Daarnaast zijn er speciaal voor kinderen allerlei fascinerende activiteiten. Het is hoe dan ook al spannend om hieraan deel te nemen, en samen met Japanse kinderen en jonge reizigers uit allerlei landen iets te ondernemen. Waarschijnlijk leren uw kinderen terloops zelfs een paar Japanse woorden!

Stoere jongelui kunnen hun energie kwijt tijdens een workshop karate of Samurai-zwaardvechten. Voor creatieve inspiratie kunnen jonge reizigers terecht bij een workshop Manga-tekenen of origami. Gaat het lukken om een kraanvogel te vouwen?

Een reis per Shinkansen is altijd een belevenis, maar wie écht van treinen houdt kan zijn hart ophalen in het Hara Modeltreinenmuseum in Yokohama. Themaparken gericht op de Japanse cultuur zijn er volop, maar u kunt ook kiezen voor Tokyo Disney of Universal Studios Japan. Daar kunnen uw kinderen hun fascinatie voor Harry Potter delen met Japanse leeftijdsgenoten, en instappen voor een geheime rit langs Hogwarts’ School.

Voor jonge chefs-in-de-dop zijn er volop mogelijkheden om Japanse culinaire kunsten te leren. Aan het eind van de les nemen de deelnemers hun eigen produkten uiteraard mee: sushi, een echte Bento-lunchbox, of heerlijke cup-noodles. En een theeceremonie is toch veel leuker met zelfgemaakte traditionele snoepjes en lekkernijen?

Hoort u als ouder in het voorbijgaan ‘Kawaii…’, dan weet u dat er iemand vertederd is door uw kind. Kinderen zijn zeer welkom in Japan.

Rondreizen door Japan

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Reizen met kinderen

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top