Herfst in Japan

"Fantastische kleurcombinaties"

- Jeroen & Desiree -

Wij zijn inmiddels al weer 2 dagen thuis van een ongelofelijk mooie reis door Japan. We hebben veel gezien en ook veel geleerd van het land. Het is echt een onvergetelijke reis geworden. Dank jullie daarvoor. Japan heeft ons zeker erg verrast.

We hebben kunnen genieten van de prachtige herfstkleuren. De kleurcombinaties waren werkelijk fantastisch. Omdat het weer ook zo zacht was voor de tijd van het jaar, waren de kleuren ook extra intens. We hebben er ook zeker geen spijt van dat we gekozen hebben voor de herfst en niet voor het voorjaar.

De vriendelijkheid en de behulpzaamheid van de Japanners is echt heel bijzonder. Dat heeft er zeker aan bij gedragen dat deze reis zo onvergetelijk is geworden. En ondanks het feit dat de taal regelmatig een barrière was, hebben we toch hele leuke en bijzondere contacten gehad.

De street food tour, de tocht met de gids door Tokio, de Hida cycling tour en de fietstocht door Kyoto zijn erg goed bevallen. De kanotocht bij Miyajima is helaas niet door gegaan vanwege slecht weer.

De hotels waren prima en vooral de overnachtingen in de Ryokan’s waren erg leuk. De overnachting en het ochtendgebed in Koyasan waren erg bijzonder om mee te maken.

Deze reis zal ons nog lang bij blijven. Het is in meerdere opzichten een bijzondere ervaring geweest die we absoluut niet hadden willen missen. Dank jullie voor al jullie inspanning en voor de toekomst houden we zeker contact met jullie.

Jeroen & Desiree van Alphen

Jeroen en Desiree maakten in november 2019 een afwisselende rondreis door Japan. Van Tokyo reisden zij per trein naar Nikko, historisch Hiroshima, Nagasaki en Fukuoka.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top