Nakasendo Trail

Trek uw wandelschoenen aan voor een reis terug in de tijd, langs een historische route door authentieke halteplaatsen en prachtige natuur. U treedt in de voetsporen van reizigers uit het Edo-tijdperk.

Nakasendo Trail

Historische route

Dwars door de centrale bergen van het Honshu eiland loopt de Nakasendo Trail. Het is één van de vijf hoofdroutes die zijn aangelegd in de feodale tijd (1603-1868). De route verbond Edo (het huidige Tokyo) met Kyoto, en reizigers konden onderweg neerstrijken in één van de 69 halteplaatsen (Shukuba). Delen van deze historische route zijn goed bewaard gebleven en in hun oude glorie hersteld.

Halteplaatsen als Tsumago-juku en Magome-juku ademen historie, en nemen u mee terug in de tijd. De hoofdstraten zijn met kasseien verhard, aan beide zijden staan Machiya huizen met prachtige houten façades, die ‘s avonds enkel verlicht worden door papieren lantaarns. U loopt langs een keten van theehuizen, restaurants, winkels, werkplaatsen voor oude ambachten en traditionele familiehotels (Minshuku).
Tussen Tsumago-juku en Magome-juku doorkruist de Nakasendo Trail de Kiso vallei, waar het landschap bijzonder afwisselend is. U passeert hier dorpen omringd door rijstvelden, theeplantages en kleine akkers, maar ook bossen met imposante cederbomen en bamboe bosschages, beken en watervallen. 

Rondreizen door Japan

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Nakasendo Trail

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top