Kalesma Mykonos

Boetiekhotel in de betoverende baai Ornos

Kalesma Mykonos

Boetiekhotel in betoverende baai Ornos

Kalesma Mykonos is een sereen toevluchtsoord waar lokale flair en ongekende luxe samenkomen, gelegen in de magische baai Ornos in het zuiden van het eiland Mykonos. Sta open voor een authentieke ervaring van Griekse gastvrijheid en waan u in Cycladen sferen met een goddelijk tintje. Vernoemd naar de heilige stallen van Delian, waar volgens de mythe de paarden van Olympische god Apollo gestald stonden, staat in dit schitterende boetiekhotel een persoonlijke butler voor u klaar, neemt u in een duik het verwarmde privézwembad en geniet u van ongeëvenaarde vergezichten met zonsondergang. Where the world can’t find you…

Tips & tops Kalesma Mykonos:

  • Suites omringd door schitterende tuinen met eigen terras
  • Villa’s met eigen fitnessruimte hebben ruimte voor een gezelschap tot 8 personen
  • A la carte ontbijten & speciaal bereide mediterrane lunches en diners
  • Geniet met een ijskoud drankje van de zonnestralen bij de pool bar
  • Zoek ontspanning in de Aloni lounge met buitenhaard
  • Spabehandelingen & spirituele yoga- en pilatessessies
  • Keuze uit verschillende activiteiten: boottochten naar verborgen baaien, culinaire rondleidingen en bijzondere nachtwandelingen

Rondreizen door Griekenland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Kalesma Mykonos 

Kalesma Mykonos

Boetiekhotel in de betoverende baai Ornos

Mykonos, Santorini & de Cycladen

Paradijselijke eilandengroep in de zuidelijke Egeïsche zee

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top