Peloponnesos

Het grootste schiereiland van Europa

Peloponnesos

Het grootste schiereiland van Europa

Peloponnesos

Het grootste schiereiland van Europa

Op veelzijdig Peloponnesos, het meest zuidelijke deel van het Griekse vasteland, ervaart u het authentieke Griekenland. Van het ruige berglandschap en de uitgestrekte stranden tot historische wonderen verspreid over het schiereiland.

Verbaas u over de geweldige akoestiek in het eeuwenoude Theater van Epidavros, het best bewaarde theater van het land waar zelfs het kleinste geluid op de achterste rij te horen is. Vanaf de brug boven het kanaal van Korinthe heeft u een fenomenaal uitzicht over de vele boten die het kanaal doorkruisen. Bewonder de fundamenten van archeologisch Olympia, de geboorteplaats van de Olympische Spelen, en bezoek de ruige kustlijn van de Mani-regio vol pittoreske kustdorpen. Wandel over de sfeervolle boulevard van voormalige hoofdstad Nafplion en de beroemde spoorweg van Diakopto naar Kalavrita brengt u door de Vouraikos Kloof langs historische kloosters, watervallen en grotten. De Peloponnesos biedt de ideale combinatie van traditioneel Grieks eten, geschiedenis, cultuur en eindeloze zonuren.

Ontdek de Peloponnesos per huurauto op eigen gelegenheid en verblijf in fantastische accommodaties zoals Amanzoe, The Westin Resort of The Romanos, a Luxury Collection Resort. Het authentieke eiland is perfect te combineren met andere Griekse eilanden. Geniet bijvoorbeeld van een verblijf op Zakynthos in het Olea All Suite hotel of breng eerst een bezoek aan Athene.

Rondreizen Griekenland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Peloponnesos

Inspiratie reizen voor Peloponnesos