Zakynthos

Overweldigende natuur in de Ionische Zee

Zakynthos

Witte zandstranden en idyllische vergezichten

Ten westen van het vasteland van Griekenland bevindt zich het eiland Zakynthos, ook wel de Parel van de Ionische Zee genoemd. Het biedt een thuis aan gouden zandstranden met bijzondere baaien, indrukwekkende rotsformaties en is de broedplaats van de zeldzame Caretta Caretta schildpad. Trek de bergen in langs olijf- en wijnvelden waar u olijfperserijen, wijnmakers, kerken en authentieke dorpen ontdekt. Maak een boottocht naar het wrak van het smokkelaarsschip dat in 1980 vastliep in slecht weer op Navagio Beach en dat is omringd door fotogenieke witte rotsen. Beklim de vuurtoren van Keri voor een spectaculair uitzicht over het eiland en een adembenemende zonsondergang.

Bezoek in Zakynthos stad de Agios Dionysios kerk, genoemd naar de beschermheilige van het eiland. van binnen prachtig beschilderd en rijk aan iconen. Wandel vervolgens naar het Solomos en Agios Markos.

Vaar naar de fotogenieke blauwe grotten of reis naar het noordoosten van het eiland en laat u verrassen door het Xygia Sulphur strand waarvan de lokale bevolking beweert dat het water geneeskrachtig is. Voor een heerlijke maaltijd kunt u terecht bij een van de traditionele Griekse taverna's, vaak met sensationeel uitzicht. Zakynthos is een waar paradijs voor fijnproevers.

Rondreizen door Griekenland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Zakynthos 

Olea All Suite Hotel

Wereldklasse en ultieme gastvrijheid op Zakynthos

Porto Zante Villas & Spa

Ultieme privacy op Zakynthos

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top