Pindosgebergte

Het Griekse outdoorparadijs

Pindosgebergte

Het Griekse outdoorparadijs

Het Pindosgebergte strekt zich uit over het noordwestelijke vasteland van Griekenland. De hoge bergtoppen, ravijnen, bossen, rivieren én bijzondere flora en fauna maken van dit gebied een waar paradijs voor natuurliefhebbers.

Pindos is op te delen in noordelijk en zuidelijk Pindos. In het noordelijke gedeelte vindt u het beschermde Noord-Pindos National Park met in het hart van het park de befaamde Vikoskloof, met een speciale meetmethode bekroond tot ’s werelds diepste kloof. Beren, lynxen en wilde katten verbergen zich tussen de diepgroene bossen, steenarenden en aasgieren sieren de helderblauwe hemel. Steek bergrivieren over via prachtige boogbruggen en een wirwar aan wandelpaden leiden u naar schilderachtige bergdorpen en talloze uitkijkpunten. Sta versteld van de Torens van Papingo, maak een tocht naar het Drakenmeer en geniet van de immense stilte.

Rondreizen door Griekenland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  Pindosgebergte 

Aristi Mountain Resort

Sprookjesachtig resort verscholen in het Pindosgebergte

Apeiros Chora

Stijlvol familiehotel in het Pindosgebergte, het domein van wolven en bruine beren

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top