Senegal River

Het leven aan de oevers van de rivier

Senegal River

Cruise over de Senegal river

De Senegal River stroomt van Fouta Djalon in Guinee via Mali naar de stad St. Louis aan de Atlantische Oceaan. Een boottocht over de Senegal River is een unieke en bijzondere manier om met dit deel van het land kennis te maken. Zo komt u bij de Diama dam, die ervoor zorgt dat het zoute water van de oceaan niet terug kan stromen in de rivier. Verder stroomopwaarts over de rivier, die aan de ene kant door Senegal en aan de andere kant door Mauritanië wordt begrensd, ziet u op de oevers van de Senegalese kant veel rijstvelden liggen. U ziet kuddes dieren die aan de oevers komen drinken, vaart langs dorpen en kunt vanaf de oevers de prachtige zonsondergang zien.

Rondreizen door Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Senegal River

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top