St. Louis

Het ‘Venetië van Afrika’

St. Louis

Venetië van Senegal

Vanwege haar specifieke ligging aan de Senegalrivier wordt St. Louis ook wel het Venetië van Senegal genoemd. In de koloniale tijd was deze fotogenieke stad de hoofdstad van West-Afrika. De stad wordt door veel mensen beschouwd als de eerste Europese stad  van heel West-Afrika. U kunt het koloniale district en de visserswijk bezoeken en al ronddwalend door de nauwe straatjes vindt u de overblijfselen van dit glorieuze verleden. St. Louis is ook bekend van de jaarlijkse jazzfestivals.

Rondreizen door Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR St. Louis

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top