Reis Senegal

"We zijn zeer positief over Djoudj, wat een ontzettend mooi watergebied met veel vogels."

- Dhr. Jansen en Mevr. Vlaar -

Beste team van Untamed Travelling,
 
We hebben goede herinneringen aan deze voor ons toch relaxte reis (luxe van eigen chauffeur/gids). We zijn zeer positief over Djoudj, wat een ontzettend mooi watergebied met veel vogels. We hebben meerdere soorten ijsvogels, ralreigers, vis- en zeearenden, slangenhalsvogels, pelikanen (zo'n 4.000) en nog veel meer gezien. We hadden super geluk dat we met weinig andere reizigers op een boot zaten en er een gids van het park mee was die perfect vogels kon spotten.
 
Ook de dorpen in het zuidoosten zijn een hoogtepunt geweest door de vriendelijke mensen. Wat fijn dat het massatoerisme hier nog niet is doorgedrongen. De mensen wilden hier nog graag op de foto of een praatje maken. Dat was in het westen van het land minder. Indrukwekkend was het bezoek aan Ile de Goree, in het slavenhuis voelde je het drama wat zich hier in het verleden heeft afgespeeld.
 
Met hartelijke groet,
 
Milan Jansen en Ingrid Vlaar

Dhr. Jansen en Mevr. Vlaar reisden naar Senegal en maakten een 11 daagse rondreis met privé-chauffeur. Ze bezochten de hoogtepunten Dakar, Niokolo Koba N.P., Ibel/Iwol, Sine Seloum, Djoudj, Lac Rose en Ile de Gorée.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top