Het land van de Bedik

Eeuwenoude gewoonten en tradities

Het land van de Bedik

Een eeuwenoude cultuur

In de bergachtige streek Bassari, in het zuidoosten van Senegal, maakt u kennis met de Bedik. De Bedik, één van de meest traditionele bevolkingsgroepen van het land, vestigden zich hier uit vrees voor bekering tot de islam en het christendom. Door isolement is tot op de dag van vandaag hun eeuwenoude cultuur vrijwel onveranderd gebleven. Deze bevolkingsgroep voelt meer verbondenheid met landen Guinea-Conakry en Mali dan met Senegal. Hun religie is een bijzondere mix tussen het animistisch geloof en het christendom.

Een unieke ontmoeting staat u te wachten wanneer u na een intensieve wandeling van een uur aankomt in het authentieke Iwol Village, een van de nederzettingen van de Bedik. De 500 inwoners van dit dorp, wonend op de top van een heuvel, verwelkomen u met een brede glimlach. Buiten de gebaande paden, where the world can't find you...

Rondreizen door Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Het land van de Bedik

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top