De Casamance

Een bijzondere streek vol contrasten

De Casamance

Het leefgebied van de Diola

De Casamance is een streek in het zuiden van Senegal die wellicht het meest tot de verbeelding spreekt. Het landschap is er zeer gevarieerd en bestaat uit prachtige tropische bossen, palmbomen, rijstvelden, stille weggetjes omzoomd met grote schaduwrijke kapokbomen, meanderende kreken, en fantastische stranden. Het is ook het leefgebied van de Diola’s, die nog zeer traditioneel leven en zich in tegen stelling tot de meeste stammen in Senegal niet tot de Islam bekeerd hebben. In dit authentieke deel van Senegal maakt u een stap terug in de tijd.

Rondreizen door Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top