Niokolo-Koba National Park

Bossen en savannes rijk aan fauna

Niokolo-Koba National Park

Op safari in Senegal

Het Niokolo-Koba National Park  ligt in Zuid-Oost Senegal tegen de grens met Guinee. Maar liefst drie rivieren, de Gambia River, de Niokolo-Koba en de Koulountou, doorkruisen dit nationaal park van ruim 900.000 hectare. De permanente aanwezigheid van water is een belangrijke bescherming tegen woestijnvorming en het park is daarmee geclassificeerd als ‘Patrimony of the Biosphere’. Het gebied is rijk aan bossen, uiterwaarden, vijvers, droge bossen – met open en dichte plekken – rotsachtige hellingen en heuvels. De bossen en savannes van het Niokolo-Koba National Park hebben een zeer rijke fauna, waaronder Derby elanden en daarnaast zijn er veel vogels, reptielen en amfibieën.

 

 

Rondreizen door Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top