Dakar

De veelzijdige hoofdstad van Senegal

Dakar

Dakar - veelzijdige stad

Dakar is de grootste stad én hoofdstad van Senegal en ligt op het schiereiland Kaap Verde, op het meest westelijke puntje van heel Afrika.  Deze unieke ligging maakt haar zeer geschikt als havenstad en Dakar is dan ook een van de belangrijkste havens in deze regio. Er vindt vanaf de haven van Dakar ook vooral veel handel met Amerika en Europa plaats. Op cultureel gebied heeft Dakar ook veel te bieden, er zijn diverse musea en moskeeën. Het is een veelzijdige stad met verschillende etnische groepen. U vindt er markten met  prachtige sieraden, stoffen en houtsnijwerk. Ook ontspannen tijdens een bergwandeling in de omgeving of lekker luieren op het strand is mogelijk.

Rondreizen door Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Dakar

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top