Djoudj National Park

Eén van de drie grootste vogelreservaten ter wereld

Djoudj National Park

Eén van de grootste vogelreservaten ter wereld

Djoudj National Park is één van de drie grootste vogelreservaten ter wereld. Dit national park (de eerste plek na de Sahara waar het hele jaar door water staat) is voor trekvogels uit Europa één van de belangrijkste plekken om te overwinteren. In en rond de moerassen en meertjes leven ruim drie miljoen vogels, maar ook krokodillen, apen, gazelles en jakhalzen vinden hier voldoende voedsel en water om te overleven. Het park is slechts een deel van het jaar geopend: van november tot eind april.

Rondreizen door Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Djoudj National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top