Langue de Barbarie

Een schiereiland rijk aan fauna

Langue de Barbarie

Een schiereiland rijk aan fauna

Langue de Barbarie is één van de zes nationale parken van Senegal, nabijgelegen St. Louis. Dit nationale park, een smal uitgestrekt schiereiland die de Senegal rivier van de Atlantische Oceaan scheidt, ligt in de Gandiolais streek en omvat maar liefst 2.000 hectare grond rijk aan fauna. Het park is in 1976 gecreëerd als een ornithologisch reservaat en is de thuishaven van verschillende vogelsoorten, waaronder flamingo's en pelikanen, reptielen en zeeschildpadden die hun eieren op de zandstranden van Langue de Barbarie leggen.

Rondreizen door Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Langue de Barbarie

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top