Saloum Delta

De ‘Amazone van Afrika’

Saloum Delta

Vogelrijkdom in Senegal

De Saloum Delta is zo rijk aan fauna en flora, dat ze ook wel  de ‘Amazone van Afrika’ wordt genoemd. Het is een gebied met vele eilanden, mangrovebossen en ‘tans’ (zandformaties), een waar paradijs voor oesters, garnalen en grote vissen zoals de barracuda. Ook de hoeveelheid vogels is overweldigend en enorm gevarieerd. Per kano kunt u de bolongs (zeearmen) verkennen, die een ideaal leefgebied vormen voor het rijke dierenleven. Ook kunt u enkele Serere dorpjes omgeven door mango en cashewnotenvelden bezoeken.

Rondreizen door Senegal

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Saloum Delta

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top