Bigi Pan bij Nickerie

Moerasgebied met uitzonderlijke flora en fauna

Bigi Pan bij Nickerie

De kraamkamer van Suriname

Nabij Nickerie ligt het natuurgebied Bigi Pan, bekend om haar uitzonderlijke flora en fauna. Bigi Pan is een moerasgebied en is officieel een bijzonder beheersgebied. Het strekt zich uit langs de kust van de districten Coronie en Nickerie en is 67.000 hectare groot. Dit gebied heeft prachtige natuur met veel mangrove en reeds zijn 122 soorten kustvogels geteld, waarvan 72 het gehele jaar door in het gebied voorkomen. Zo leven er veel bijzondere vogels zoals de flamingo en de rode ibis. Deze vogels broeden ook in dit gebied en het wordt dan ook wel de kraamkamer genoemd.

Rondreizen door Suriname

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Bigi Pan bij Nickerie

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top