Hotel Pacai

Statig herenhuis met eigentijdse twist

Hotel Pacai

Statig herenhuis met eigentijdse twist

Het sierlijke 17e-eeuwse herenhuis Hotel Pacai is gelegen in de charmante oude binnenstad van Vilnius. Historische elementen zijn meesterlijk gecombineerd met hedendaagse luxe en kwaliteit waardoor u zich de koning te rijk zult voelen. Wandel over geplaveide straten terwijl u geniet van prachtige gebouwen om u heen die verschillende stijlen en tijdperken weerspiegelen, van de neoklassieke kathedraal tot de gotische Sint-Annakerk. Breng een bezoek aan interessante musea en sluit een enerverende dag tevreden af met een ontspannende spabehandeling. Een ware parel op een sensationele plek in de Baltische Staten. Where the world can’t find you.

Tips en Tops van Hotel Pacai:

  • Keuze uit diverse soorten luxe kamers of suites met behoud van authentieke historische elementen
  • Luxueuze, moderne badkamers uitgevoerd in marmer
  • Regelmatig lokale kunstevenementen op de sfeervolle binnenplaats
  • Op een steenworp afstand van vele bezienswaardigheden
  • Het indrukwekkende gebouw uit 1677 is in 2018 volledig gerenoveerd
  • Ontspan in de heerlijke sauna en onderga een rustgevende hamambehandeling
  • Prikkel uw smaakpapillen in steakrestaurant Muros waar bekende chef-kok Čeprackas met de skepter zwaait

Rondreizen door Baltische Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top