Tallinn, Riga en Vilnius

Bezoek het bijzonder cultureel erfgoed van de hoofdsteden Tallinn, Riga en Vilnius
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Tallinn, Riga en Vilnius

Historie, kunst en genieten

Geen bezoek aan de Baltische Staten is compleet zonder het verkennen van een van de prachtige hoofdsteden. Elke stad is anders maar wat ze gemeen hebben is hun bijzonder cultureel erfgoed. Zo dateert het centrum van Talinn, de hoofdstad van Estland,  uit de Middeleeuwen. Riga, hoofdstad van Letland, is bekend van de zeer fraaie Jugendstil gebouwen en in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen ziet men vooral de barok stijl. Historische stadscentra worden afgewisseld met moderne buitenwijken met hypermoderne gebouwen en bijzondere street art. Ook culinair kom je prima aan je trekken en er is een levendige uitgaansscene voor een heerlijke avondje uit.

Rondreizen door Baltische Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Tallinn, Riga en Vilnius

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top