Muhu eiland

Spectaculaire natuur van moerassen, rotsen en zandstranden gevormd in de laatste IJstijd
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Muhu eiland

Alsof de tijd heeft stilgestaan

Estland kent verschillende eilanden waarvan Muhu één van de bekendste is. Als u van de veerboot stapt is het alsof u in een andere wereld stapt. Tijdens de Koude Oorlog was dit deel van de Baltische Staten verboden terrein en dus ging de modernisering aan het kleine eiland voorbij. De natuur van het eiland is gevormd tijdens de laatste IJstijd en bestaat uit grote rotsen die je overal in het landschap ziet, moerassen en zandstranden. Maak uw bezoek aan Muhu nog specialer met een verblijf in Padaste Manor, ooit een Pruisisch slot dat tijdens de Sovjet periode in verval raakte en later door de huidige eigenaren met pijn en moeite werd gerestaureerd.

Rondreizen door Baltische Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Muhu eiland

Pädaste Manor

Elegante luxe uit vervlogen tijden

INSPIRATIE VOOR Muhu eiland

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top