Heuvel der Kruisen

Indrukwekkend bedevaartsoord in Litouwen

Heuvel der Kruisen

Symbool van geloof en verzet

Het religieuze gevoel van de inwoners van Litouwen ervaart u zeker tijdens een bezoek aan de indrukwekkende Heuvel der Kruisen. Al meer dan 150 jaar worden op deze heuvel kruisen geplaatst en het is een belangrijk bedevaartsoord.  De plek is controversieel. Zo vernielden Sovjets meerdere keren de kruisen. In 1990 werd Litouwen onafhankelijk en sindsdien is het een 'must see'  voor reizigers. Er staan nu ongeveer 100.000 kruisen en het aantal blijft nog steeds stijgen. In 2001 werd deze plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst geplaatst.

Rondreizen door Baltische Staten

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Heuvel der Kruisen

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top