Festivals en markten

Pure gezelligheid

Festivals en markten

Pure gezelligheid

Festivals en markten

Pure gezelligheid

Naast de bekende jaarlijkse kerstmarken in de grote steden en het wereldberoemde Oktoberfest in München, waarbij het bier rijkelijk vloeit, heeft Duitsland een groot scala aan minder bekende festivals en markten die zeker een bezoek waard zijn.

Flaneer in de periode april tot oktober over sfeervolle wijnfeesten voor de bloei van de rode wijnbergperzik en de oogst van aardbeien in de wijnstreek Moezel. Klassieke muziekliefhebbers kunnen afreizen naar Leipzig voor het Bach festival, de start van het voorjaar wordt eind april gevierd in Werder tijdens het bloesemfestival en Berlijn kent zijn feeërieke Festival of Lights. Een bijzondere ervaring zijn de Passiespelen in Oberammergau die slechts eens in de tien jaar worden opgevoerd. Liefhebbers van tallships komen naar Hamburg waar tijdens de Hamburger Geburtstag het zeilseizoen wordt geopend met tallship parades, sfeervolle markten en een spectaculair vuurwerkshow.

Rondreizen Duitsland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!