Berlijn

Bruisende metropool met wereldpotentie

Berlijn

Bruisende metropool met wereldpotentie

Berlijn

Arm aber Sexy

De stad Berlijn heeft zich na een turbulent verleden opnieuw moeten ontdekken en is daar cum laude in geslaagd. Na de val van de Muur onderging de hoofdstad van Duitsland een snelle culturele ontwikkeling en ontstond er een creatieve vibe met een smeltkroes aan nationaliteiten. Met liefde gerestaureerde historische gebouwen gecombineerd met hypermoderne constructies zorgen voor een bijzonder effect in de skyline van de stad.

Historische gebouwen als de Reichstag en het bijzondere Zeugheus waarin het Deutsches Historisches Museum is gevestigd, zijn stille getuigen van een bewogen en indrukwekkend verleden. Potzdamer Platz is het voorbeeld van het nieuwe Berlijn met moderne gebouwen, vele theaters, bioscopen en uitgaansgelegenheden. Op hoogte vanuit de Fernsehturm nabij Alexanderplatz heeft u een schitterende uitzicht over de stad, ooit verguisd en verwoest, nu een bruisende metropool met wereldpotentie. Berlijn is tegenwoordig ‘cool’ en een heerlijke stad om te verkennen. Wilkommen in Berlin!

Rondreizen Duitsland

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Inspiratie reizen voor Berlijn