Cotswolds

Sfeervolle dorpen tussen een prachtig heuvellandschap

Cotswolds

Sfeervolle dorpen tussen een prachtig heuvellandschap

Cotswolds

Schilderachtige dorpjes tussen de heuvels

The Cotswolds mogen zeker niet ontbreken tijdens een bezoek aan het Verenigd Koninkrijk.

De Romeinen lieten hier al hun sporen na. De bijzondere sfeervolle kleine steden zijn ontstaan in de middeleeuwen door de wolhandel. Struin door dorpjes met Beatrice Potter achtige huisjes en tuinen. Overal vindt u prachtige kerkjes. Sommige zijn nog in gebruik, anderen zijn ruïnes met verlaten kerkhoven die de fantasie prikkelen.

U ontdekt de Cotswold tijdens prachtige wandel zwerftochten door het landschap. Trek er op uit per fiets door een landschap vol met mooie heuvels langs landgoederen en tuinen. Volgens ons is Bibhury een van de mooiste Cotswolds dorpen. Dit door het National trust onderhouden dorpje staat vol met oude sprookjesachtige kleine huizen. Andere dorpen die u zeker niet mag missen zijn Chipping Camden of Broadway, ook al een juweel van een dorp met huisjes met prachtige gevels versierd met vakwerk. Snuffel rond in de leuke antiekzaakjes die hier veel te vinden zijn en breng uiteraard een bezoek aan een van de vele kastelen die de streek rijk is. Vanuit het stadje Stroud maakt u een leuke wandeling over het zwerfpad langs de Cotswold Canals.

Rondreizen Verenigd Koninkrijk

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Top accommodaties in Cotswolds